Nærsynet 18.09

Hvordan står det til under havoverflaten i Herøy? Og hva skal man gjøre om man nærmer seg shopping-avhengig? Det får du svar på i denne ukas TV-sending.

Publisert

Herøy kommune er blant Norges dårligste på prioritering av barns behov og rettigheter. Nærsynet har pratet med barn og unge i kommunen og spurt hva de hadde endret hvis de selv fikk bestemme. Ordfører Tine Storøy svarer på forespørslene.

Vår livereporter Tuva Skog Christiansen dokumenterte hvordan livet med valp er mye jobb, men likevel kan ha store mentale helsefordeler.

På havets bunn fikk vi se hvordan det fortsatt myldrer av liv. Marco Polter forteller likevel at aktiviteten har minsket betydelig de siste årene.

Videre informerte vår shopping-avhengige reporter om hva det vil si å være avhengig av shopping, og hva man kan gjøre for å gi avhengigheten mindre plass i livet sitt.  

Å danne nye vennskap kan komme av seg selv, eller være krevende. Mia Viken følte seg alene da hun begynte på et master-program ved Høgskulen i Volda uten å kjenne noen i bygda.

Live fra utestedet Rokken fikk vi avslutningsvis et innblikk i forberedelsene til humor-festivalen VRØVL som går av stabelen i kveld, den 20. september.

Ny sendig fra Nærsynet kommer 25. september!

Powered by Labrador CMS