Nærnett tester: Pizza på 1-2-3 

I Ulsteinvik står en pizza-automat klar til å servere sultne kunder, noe som kan revolusjonere vår oppfatning av hurtigmat. Men er robotpizzaen i stand til å konkurrere med tradisjonell restaurantmat?

Publisert Sist oppdatert

Med stadig større utvikling av kunstig intelligens og roboter, er vi på full fart mot en fremtid der maskiner tar over mange av våre jobber. Samfunnet blir mer effektivt, og teknologien tar kontinuerlige steg fremover. Nå trengs det ikke engang mennesker for å lage pizza til sultne ulsteininger.

En rykende varm pizza, dekket med ost og salami, kan nå serveres uten at en eneste ansatt har vært involvert.

Nå kan du altså kjøpe pizza fra en automat, klar på bare noen få minutter. Er den virkelig like god som fra en restaurant? Nærnetts matanmelder Mikkel Vågen har testet det nye fenomenet i sentrum av Ulsteinvik.

MAT OG DRIKKE: På automatene utenfor Mamma Mia Pizzeria i Ulsteinvik kan man få både pizza og brus.

Fra skeptiker til fan

– Litt mye ost, hvis det er lov å si. Salamien de har brukt er meget god. Og ganske grei krønsj i bunnen til å være automat, uttrykker Vågen etter å ha smakt et stykke.

Han har en fortid som automat-skeptiker etter utallige dårlige opplevelser på ferie i Nederland. Dette skulle endre hans oppfatning av hele konseptet.

Vågen plasserer anmeldelsen i toppsjiktet og gir den automatiserte pizzaen en score på 7,2.

– For en robotpizza synes jeg dette er meget godt levert. Dette til tross for min naturlige skepsis før det første bitet, sier Vågen.

SALAMI: Nærnetts utsendte lot seg imponere av automatpizzaen.

How can I resist you?

Automaten er plassert rett utenfor eiernes restaurant, Mamma Mia Pizzeria, i hjertet av Ulsteinvik. Her kan du nyte hjemmelaget pizza inne, samtidig som du kan få en rask servering fra automaten utenfor.

Etter å ha testet ut denne banebrytende pizza-automaten, er det klart at teknologien har kommet for å bli, selv i matverdenen. Mikkel Vågens erfaring viser at vi kanskje undervurderer det en robot kan oppnå på kjøkkenet.

 

 

Powered by Labrador CMS