I Store auditorium på Berte Kanutte holdt Kristine Kotte et engasjerende foredrag.

Mangfold som tematikk på årets VoldaKom

Tidligere vinner av mangfoldprisen var foredragsholder.

Publisert Sist oppdatert

VOLDA:  Arrangementet VoldaKom 2024 gikk av stabelen tirsdag og temaet for fagdagen var "mangfold i arbeidslivet" med gjesteforeleser Kristine Kotte.

Foredragsholder og rådgiver Kristine Kotte

Det er et årlig arrangement i samarbeid mellom bachelor i PR ved Høgskulen i Volda, kommunikasjon og media, og Kommunikasjonsforeninga i Møre og Romsdal, med støtte i fra POE

Dagens gjest var Kristine Kotte, som i lang tid har holdt kurs og foredrag om mangfold og kjønnsbalanse på jobben. Hun har tidligere vunnet mangfoldprisen på HER awards.

— I dag har jeg snakket om mangfold og sosialt bærekraft i arbeidslivet, med fokus på næringslivet og hvordan de kan jobbe sammen for å få mer inkluderende kultur og til syvende og sist like muligheter på arbeidsplassen, forteller Kotte.

Kotter forteller videre at mye av mangfoldsarbeidet også er kommunikasjonsarbeid, og språket man bruker har stor påvirkningskraft som kommunikasjonsarbeider. Derfor er det viktig med et slikt foredrag for en PR-klasse.

 Hva skal til for å få til et optimalt mangfold på arbeidsplassen?

— Det er å anerkjenne de forskjellene vi kommer med inn i arbeidslivet. Det betyr at vi må kjenne oss selv godt for hvis man gjør det blir det også mindre fremmedfrykt og mindre redsel for å ta i mot det som er annerledes, avslutter hun.

Powered by Labrador CMS