SPORT

LOKALOPPGJØR: Volda stakk av med seieren etter lokaloppgjøret mot Ørsta forrige lørdag.

Hvordan går det med de lokale fotballagene?

Høstsesongen er for alvor i gang. Slik går det med lagene på Søre Sunnmøre.

Publisert Sist oppdatert

SØRE SUNNMØRE: Sommerferien er over, og endelig er høstens fotballeventyr i gang. For enkelte lag på Søre Sunnmøre, har høstsesongen så langt bydd på oppturer og nedturer. 

4. divisjon herrer

DAGENS TABELL: Slik ser tabellen ut for 4. divisjon herrer på Sunnmøre. Hentet: 23.09.2024, kl. 09:00.

I vår la sunnmøringene grunnlaget for hvordan høstsesongen skulle bli. Herrenes fjerde divisjon har stort sprik, og hele 45 poeng skiller tabelleder Volda og bunnlaget Stranda.

Voldas A-lag på herresiden har mye å juble for denne sesongen, og ligger nesten urørlige på toppen av tabellen, med hele 54 poeng på 18 kamper. Med kun fire kamper igjen, skal det mye til for at laget fra studentbygda ikke stikker av med seieren i år.

Ørsta og Hareid ligger midt på tabellen, med 22 og 25 poeng. Litt lenger ned finner vi Hovdebygda, som er avhengig av et par seire for å ikke rykke ned denne sesongen. 

HØDD PÅ TOPP: Slik ser tabellen ut for Post Nord-ligaen avd. 1. Hentet: 20.09.2024, kl. 12:00.

Går mot opprykk

Etter fjorårets nedtrykk fra OBOS-ligaen, har Hødd fått fart på sakene og ligger nå an til å rykke opp igjen. 

Med en rekke ny-signeringer over sommeren, har hovedtrener Marius Bøe sikret seg en stabil tropp til høstens oppgjør.

Nå troner de tabellen med 50 poeng etter 22. serierunde, men er avhengig av noen poeng til for å sikre seg en plass i 1. divisjon.

Snur etter vårsesongen

Også damene er i gang med høstsesongen.

LOKALOPPGJØR: Med både Volda, Hovdebygda og Hornindal i serien, er det duket for en rekke lokaloppgjør denne høsten. Hentet 20.09, kl.12:00.

Kvinnenes 4. divisjon har hele tre lag fra Søre Sunnmøre. Med vårsesongens poeng visket ut, startet lagene høsten med blanke ark.

Etter fire kamper spilt, er det Ålesundslaget Blindheim som troner tabellen. Hakk i hel ligger Volda 2, med elleve poeng på fem kamper. 

Hornindal har snudd trenden fra våren, der de sto med null poeng etter endt sesong. Med fire kamper spilt, har de allerede tatt med seg sju poeng denne høsten. 

Volda Kvinner 1 spilte i vårsesongen mot blant annet Hødd kvinner 1. Hødd la seg som nummer to på tabellen, og spiller med det i fylkesserien for 3. divisjon kvinner. 

Volda ble værende i samme serie, og ligger foreløpig som nummer to på tabellen, med 15 poeng etter seks kamper.

Powered by Labrador CMS