KAMP OM BALLEN: Første omgang var preget av tøffe dueller.

Uavgjort mellom AaFK og Hødd på Color Line Stadion (1-1)

Hødd kjempet seg til et sterkt uavgjort-resultat mot AaFK fredag kveld. Både treneren og kapteinen på Hødd mener kampen viser at de er på rett vei.

Publisert Sist oppdatert

ÅLESUND: Fredag kveld var det klart for treningskamp mellom OBOS-laget AaFK og 1. divisjons-laget Hødd på Color Line Stadion i Ålesund. I likhet med været, skulle også kampen bli varierende. Den var preget av både godt spill og tøffe dueller.

HØDD TOK LEDELSEN: Scriven satte inn 0-1 ti minutter før pause.

Den første scoringen kom fra bortelaget etter 36 minutter spilt. Hødd-spissen Alfred Scriven løp seg fri og satte kontant inn leder-målet.

Hødd ledet 0-1 til pause.

Etter bare et kvarter spilt i andreomgangen satte AaFKs David Johansson inn en sen takling på Andreas Fjørtoft. Han fikk av den grunn sitt andre gule. Til tross for at AaFK skulle fortsatt kampen med ti mann på banen, ga Hødd-trener Marius Bøe motstander-laget tillatelse til å sette inn en ekstra spiller.

RØDT KORT: AaFK-spiller Davis Johansson pådro seg det andre gule etter 60 minutter spilt.

I det 76. minutt satte AaFK inn sin etterlengtede utligning. Det skjedde etter at Claudio Bragas corner gikk rett i mål til 1-1.

Til tross for et større AaFK-trykk på slutten, endte kampen 1-1 mellom lagene.

– Veldig bra kamp

Hødd-kaptein, Torbjørn Kallevåg, mener det var en kamp med mye trøkk og energi i. Det var likevel en kamp som passet Hødd godt:

– Dette var en veldig bra kamp av oss. Vi spilte sånn som vi ville spille. Det var mye trøkk og mye energi. Dette tror jeg egentlig var fordel oss.

GODT 2024 SÅ LANGT: Hødd til gode å tape en kamp i år.

I rute

Kallevåg mener det var helt rett at AaFK fikk sette inn en ekstra mann. Han mener det er en del av treningen, men legger ikke skjul på at kampen ble tyngre etter det:

– De fikk kanskje litt ekstra energi av det. De fikk seg et mål ikke så lenge etter. Derfor slet vi de siste 35.

– Vi er i rute før sesongen. Vi er en gjeng som trener godt og trives sammen. Det kommer man langt med, avslutter en smilende Kallevåg.

TØFFE DUELLER: Samtlige spillere på banen ga alt i det som var en av de siste kampene før liga-sesongen braker løs.

Hødd-treneren, Marius Bøe, er enig i mye av det Kallevåg sier. Han mener også at Hødd viser at de har et bra nivå inne og at de er på rett vei:

– Vi må bare bygge videre på dette. Vi viser at vi har et veldig godt nivå inne. Jeg mener vi er på rett vei. Vi må bare fortsette.

Hødd spiller sin siste kamp før sesongstart søndag 24. mars.