LETTA: Trenerstaben kunne puste lettet ut da Nyland redda Norge på overtid.

Nyland med matchvinnende redning på overtid

(Norge-Georgia 2-1) Antonio Nusa med nok en kjempekamp da Norge slo Georgia 2-1. Ørjan Nyland reddet tre poeng på overtid.

Publisert Sist oppdatert

Ullevaal Stadion: Norge ledet kampen komfortabelt lenge, før nullen sprakk på overtid.

Første omgang var hendelsesfattig fram til Antonio Nusa satte fart på sakene. Etter 25 minutter utfordrer den nye landslagsstjerna langs venstrekanten, før han legger et perfekt innlegg til Erling Braut Haaland som stanger inn 1-0.

Kvicha Kvaratskhelia forsøker seg umiddelbart på en utligning med et raid langs midten av banen, men forsøker et skudd som blir blokkert, og Ørjan Nyland slipper å gå i aksjon.

Etter 33 minutter dobler Martin Ødegaard ledelsen, etter en 45-graders pasning fra Nusa. Norge går til pause med en komfortabel 2-0-ledelse.

Norge stiller med uendra oppstilling til andre omgang.

Etter 70 spilte minutter går Nusa av banen til stående applaus. En ny supporterfavoritt er født.

På overtid skårer Zivzivadse på volley, og Nyland måtte si fra seg smultringen.

Selv om keeperen fikk svært lite å gjøre denne kampen, gjorde han en kampvinnende redning på overtid, da Georgia presset for en utligning.

Fredrik Aursnes hadde en solid opptreden.

— Aursnes er ofte involvert når Norge setter opp gode angrep. Kanskje ikke den som slår den avgjørende pasninga, men han er ofte involvert som tredje/fjerdemann før det etter hvert blir veldig, veldig farlig. Han har enorm kapasitet, kommenterer fotballekspert Jesper Mathiesen.