Episode 3 – En fast middagsgjest

I denne nettserien blir du kjent med en mann som ikke er som alle andre, men som ikke er så ulike likevel. For hvordan er det å leve med Downs syndrom? 

Av Hanna Gjelsvik Berg, Tonje Hareland, torsdag, 13 oktober 2016 09:36
Episodebeskrivelse (3:4)

Selv om Hans Inge klarer mye av hverdagen selv, får han hjelp i ukedagene til å lage middag. Da kommer det en hjelpeassistent fra Severin Haugen, tilhørende omsorgsleilighetene i Volda, og lager det Hans Inge har handlet inn til dagens rett.

I dag kommer Norunn, som har kjent Hans Inge siden han var en liten gutt. De har et godt forhold, og ved middagbordet forteller Hans Inge om damen han hadde en drøm om.

Seriebeskrivelse
Hans Inge Nymark er en mann på 33 år, med en vanlig hverdag fylt av jobb, trening og gjøremål. Men det som gjør han ulik andre, er at Hans Inge har av Downs syndrom. Ting som andre tar for gitt, tar nå lenger tid tid, og gjøremål som trening kan helst bli byttet ut til fordel av en ny Hannah Montana episode. Dette er serien som følger en hverdag, med en mann som er seg selv fullt ut.

 

Dette var tredje episode av "En som meg", her kan du se episode en "Små hverdagsgleder" og episode to "En leken arbeidsduo" 

 

Sist redigert torsdag, 13 oktober 2016 16:03