Episode 2 – En leken arbeidsduo

I denne nettserien blir du kjent med en mann som ikke er som alle andre, men som ikke er så ulik likevel. For hvordan er det å leve med Downs syndrom?

Av Hanna Gjelsvik Berg, Tonje Hareland, tirsdag, 11 oktober 2016 14:08

Episodebeskrivelse til jobbepisode:

En strukturert hverdag, full av faste rutiner. Det er slik man kan beskrive livet til Hans Inge. Om alt er fastlåst etter tid og sted, klarer han seg fint, og kommer han seg på jobb, får trent og spist middag. Da fungerer hverdagen for en som Hans Inge. 

Opp klokken seks og ut på jobb fire ganger i uken – der Hans Inge monterer vakuumtoaletter med bestekompisen Bjarte. Uten filter og manglende terskel gjør at det å vitse om arbeidslederen, bringer humor på arbeidsplassen.  

Seriebeskrivelse:

Hans Inge Nymark er en mann på 33 år, med en vanlig hverdag fylt av jobb, trening og gjøremål. Men det som gjør han ulik andre, er at Hans Inge har av Downs syndrom. Ting som andre tar for gitt, tar nå lenger tid tid, og gjøremål som trening kan helst bli byttet ut til fordel av en ny Hannah Montana episode. Dette er serien som følger en hverdag, med en mann som er seg selv fullt ut.

 

Har du ikke sett første episode av "En som meg", kan du se den her: 

 

Sist redigert onsdag, 12 oktober 2016 09:33